Ett eller flera verktyg, det kan vi lösa tillsammans!

System och supportverktyg

Vi har erfaranhet av de flesta systemen i branschen när det kommer till kundservice och har handplockat de som fungerar allra bäst för att skapa nöjda kunder. Efter alla åren har vi även utvecklat integrationer som gör att vi kan skräddarsy olika plattformar och system utifrån det just du behöver.

Oavsett ditt behov så kan vi hjälpa er hitta rätt system för din kundservice. Vi förmedlar några av de bästa systemen i världen för att skapa effektiva medarbetare och nöjda kunder.

Några av våra partners


Ebbot Logo

Ebbot AI – Kundresor du kommer ihåg

På Hello Ebbot förstår vi att om man ska skapa teknik som automatiserar så pass viktiga delar i en verksamhet som kundhanteringen, är det ett måste att skapa teknik som kan samspela med människan. Därför har vi lagt enorm vikt i vår tjänst på samspelet mellan AI och människa. Vår vision är därför inte bara att skapa världens bästa chatbot, utan även att erbjuda en chattklient som sömlöst samspelar med agenter, och som är en fröjd att använda på daglig basis.
Vi tror att kundupplevelse ligger i centrum för en hälsosam organisation. Vi tror på att frigöra tid för människan i arbetet att fokusera på kreativitet och det mänskliga mötet. Och vi tror att AI är verktyget för att göra detta.

Freshworks Logo

Freshworks – refreshing business software

Freshworks gör det snabbt och enkelt för företag att glädja sina kunder och anställda. Detta genom att ta ett nytt tillvägagångssätt för att bygga och leverera programvara som en tjänst som är prisvärd, snabb att implementera och designad för slutanvändaren. Till skillnad från äldre mjukvara bygger Freshworks teknik som fungerar för alla, vilket gör det enkelt för IT, kundservice, försäljning, marknadsförare och HR att göra sitt jobb och glädja sina kunder och uppdragsgivare.

Mer än 50 000 företag använder Freshworks SaaS för att möjliggöra en bättre kundupplevelse.

Freshdesk logo

Ärendehanteringssystem för kundservice och alla tillfällen då en gemensam inkorg inte längre räcker.Zendesk Logo

Zendesk – Love your help desk

Zendesk är ett service-first CRM-företag som bygger mjukvara utformad för att förbättra kundrelationer. Vi hjälper företag att ge sina kundtjänstagenter och säljteam verktygen de behöver för att få jobbet gjort rätt.

De mest framgångsrika företagen förstår vikten av fantastiska kundupplevelser. Varje bra kundrelation härrör från en sömlös kundupplevelse.

Framgångsrika företag förstår också behovet av teknik/mjukvara som hjälper deras verksamhet att anpassa sig i dagens värld. Zendesk grundades för att demokratisera programvara för kundtjänst och göra det enkelt att prova, köpa och använda. Zendesk är byggt på en öppen och flexibel plattform som är snabb att installera och helt anpassningsbar.

Zendesk support suite

Ärendehanteringssystem för kundservice


Vår verktygslåda – din framgång

Senzum har alltid valt att arbeta med flexibla leverantörer och produkter, för vår egen del i syftet att hitta bästa lösningarna för våra egna behov och i förlängningen så kommer det till gagn för er. Då vi ser möjligheter i utmaningar kan vi även skräddarsy lösningar som i många fall utvecklas och produktionssätts internt hos oss.

Vårt IT-team utvecklar även egna anpassade integrationer med mera, detta gör att möjligheterna i princip är oändliga.

Vill du veta mer?

Kontakta oss för att diskutera den bästa lösningen för er.

Förutom systemstöd så gör vi även kundserviceuppdrag eller bemanning. Låt oss förutsättningslöst se på era behov.

Kontakta oss

Följ oss