Lediga tjänster

Vi har för närvarande inga lediga tjänster.
Vänligen skicka oss ett meddelande nedan om du önskar lämna en intresseanmälan.


Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 4 files.

Våra värdegrunder

  • Medskapande
  • Lär och hjälper varandra
  • Skapar framgång
  • Passion som drivkraft

Senzum Awards

Kommentarer från våra medarbetare

  • Det hela började 2007 då jag sökte ett sommarjobb som teknisk support och slutade, efter över 11 år inom företaget, med en Team Leader-roll som innebar nära kontakt med uppdragsgivaren och stort ansvar för personal och utveckling av verksamheten. Senzum investerar i personer som visar framfötterna och vill man utvecklas så kan man utvecklas. En av de bästa egenskaperna med Senzum var gemenskapen och kollegorna som inte bara gav mig roliga dagar utan också utmanade mig till att tänka utanför boxen och utvecklas. Det var en kul tid i mitt liv som också gav mig en stabil grund för en fortsatt karriär inom Tech-branschen.

  • Jag arbetade på Senzum i ett års tid och under den tiden hann jag få mycket förtroende och verkligen en chans att växa både som person och medarbetare. Jag arbetade som agent och fick många chanser att utvecklas och gå framåt. Senzum lät mig testa mina vingar och jag fick prova uppgifter som passade perfekt inför vad jag ville göra i framtiden, nämligen bli chef och leda ett team. Nu arbetar jag som gruppchef på ett företag i Linköping och mycket av det självförtroende och kunskapen som lett mig hit har jag fått genom att prova på liknande ansvarsområden på Senzum. Jag fick verkligen chansen att utvecklas och cheferna över mig gav mig uppgifter för att kunna gå framåt varje dag. Det kändes som jag lärde mig något nytt hela tiden och det passade verkligen mig. Att dessutom få jobba tight med ett team och utvecklas tillsammans är väldigt givande och roligt och gav många härliga skratt. Jag hade en väldigt rolig tid på Senzum som jag ser tillbaka på med ett stort leende och jag kan verkligen tacka framförallt min gruppchef för var jag är idag. 

  • Jag började på Senzum som timanställd på ett tidsbegränsat projekt 2014. Strax efteråt fick jag erbjudande om att komma tillbaka för att jobba som agent i ett kundserviceuppdrag. Där fortsatte jag på heltid under flera år, med kontinuerlig utveckling av både ansvarsområden och kunskap. Samtidigt som detta har jag även jobbat med ett antal olika projekt för flera företag, på så vis har jag alltid fått något nytt att bita i. För drygt ett år sedan bytte jag spår till ett annat uppdrag, en förändring som gjorde att jag fick lära mig ofantligt mycket som var nytt men som samtidigt har varit en väldigt rolig resa. Den resan är dock inte slut, utan jag lär mig fortfarande nya saker dagligen.