Skip to main content

Tillsammans skapar vi framgång!

1994 var startskottet för vad som under åren skulle komma att utvecklas till ett av branschens mest kompetenta kundserviceföretag. Bolaget Telesupport startades med huvudsyftet att hjälpa Ericsson (sedan Sony Mobile) med teknisk support.

Senzum har genom åren utvecklats tillsammans med tiden och alltid varit i framkant med plattformar och tekniker. Vi erbjuder idag allt från svarsservice till kundservice, teknisk support, mail, chat, sociala medier, ärendehanteringssystem, telefoni, system och bemanning

Vi har blivit experter att hjälpa företag som behöver optimera och effektivisera sin kundservice och skapa nöjdare kunder. Vi kan allt från fullständig outsourcing till förmedling av personal och system.

På Senzum pratar alla samma språk: nöjda kunder. Oavsett om den är svenska, norska, danska, finska eller något annat europeiskt språk som tar oss dit.

Våra medarbetare är vår största tillgång och därför har vi extra stort fokus på just medarbetarnas vardag och välmående. Vi har ett kollektivavtal som är en trygghet för både våra medarbetare och för oss som arbetsgivare. Vi är även stolta medlemmar i Kontakta, en branschorganisation för företag som arbetar med seriös kundservice.

Alla våra medarbetare har tillgång till friskvård och vi erbjuder även möjlighet till avslappning och aktiviteter på kontoret. Allt ifrån pingisbord till Playstation finns tillgängligt att nyttja – men såklart även sköna soffgrupper för att bara slappna av och vila.

Varmt välkommen att besöka oss på Diskettgatan 4 i Linköping!

Vill du veta mer?

Det finns mycket mer att berätta och vi delar gärna med oss.
Hör gärna av dig!

Kontakta oss
=