Kundservice

Det finns flera olika sätt att outsourca sin kundservice på, delvis eller fullt ut, i en eller flera kommunikationskanaler. Vi skräddarsyr en lösning som skapar kundupplevelser i världsklass.
Vi jobbar dagligen med kundservice och support inom många olika branscher som till exempel apotek, bank, detalj- och e-handel.
I ett samarbete med oss får ni tillgång till våra erfarna medarbetare som kan alla kommunikationskanaler och levererar hög kundnöjdhet och kvalitet varje dag.

Med oss kan ni fokusera ännu mer på kärnverksamheten. Era kostnader minskar samtidigt som ni får nöjdare kunder och ökad lojalitet till varumärket.
Vi kommer stolt att representera ert varumärke, på de språk ni önskar, i de kanaler ni önskar och under den öppettiden ni behöver. 
Vi ger våra kundfokuserade medarbetare en grundlig utbildning som anpassas utifrån era värderingar, processer och företagskultur. Därtill har vi ledare med lång erfarenhet och hög kompetens som leder och utvecklar våra medarbetare kontinuerligt och planerat.

Hel outsourcing innebär att vi hanterar all er kundkommunikation oavsett kanal och tid på dygnet. Det kan till exempel handla om kontakter via telefon, e-post, chatt, sociala medier och recensionssidor.
Allt som rör kommunikation med dina kunder helt enkelt. Vi följer upp statistik dagligen och säkerställer att Kpi:er efterföljs så kunderna får hög kvalitet vid varje kontakt. Vi är en proaktiv partner som vill ge rekommendationer för att utveckla kundrelationerna framåt och minska antal ärenden.

Delad outsourcing innebär att vi hanterar delar av er kundkommunikation som ni önskar hjälp med, oavsett kanal och tid på dygnet. Det kan vara en viss kanal, vissa tidpunkter eller alla kanaler men tillsammans med er. Oavsett får ni en proaktiv samarbetspartner som utvecklas tillsammans med er. 

Detta passar perfekt vid stora planerade kampanjer som tex Black Friday. Båda går så klart att kombinera för att möta volymtoppar som man vet kommer. 

Vad får du när du outsourcar din kundservice hos oss?

  • Höga servicenivåer, av våra passionerade och engagerade medarbetare och erfarna ledare som säkerställer att överenskomna nyckeltal uppnås.

  • Maximal tillgänglighet, vi skräddarsyr din lösning utifrån dina behov. Lösningen är skalbar och ger rätt tillgänglighet till rätt kostnad. 

  • Effektivitet, vi jobbar proaktivt med processer och rutiner för att effektivisera och minska antalet inkommande kontakter.

  • Kompetens, tillsammans med er utbildar vi våra medarbetare så att alla har rätt produktkunskap och förutsättningar för att skapa kundupplevelser i världsklass.

  • Lärande, Kundinsikter är viktigt för att växa och bli bättre. Våra medarbetare är proaktiva för kunden i alla lägen. Att lösa kundens utmaningar i nuet men också säkerställa att vi blir bättre varje dag är grundläggande för oss.

Det här låter intressant! Jag vill veta mer.