Outsourcing av kundservice

Det finns flera olika sätt att outsourca sin kundservice på, delvis eller fullt ut, i en eller flera kommunikationskanaler. Vi skräddarsyr en lösning som passar er och finns där och när era kunder finns och vill!

I ett samarbete med oss får ni tillgång till våra erfarna medarbetare som kan alla kommunikationskanaler och levererar hög kundnöjdhet och kvalitet varje dag.

Outsourca er kundservice tillsammans med oss

Vi ger våra kundfokuserade medarbetare en grundlig utbildning som anpassas utifrån era värderingar, processer och företagskultur. Därtill har vi ledare med lång erfarenhet och hög kompetens som leder och utvecklar våra medarbetare kontinuerligt och planerat.

Hel outsourcing

Vi hanterar all er kundkommunikation oavsett kanal och tid på dygnet. Det kan till exempel handla om kontakter via telefon, e-post, chatt, sociala medier och recensionssidor. Allt som rör kommunikation med dina kunder helt enkelt.

Delad outsourcing

Vi hanterar delar av er kundkommunikation som ni önskar hjälp med, oavsett kanal och tid på dygnet. Det kan vara en viss kanal, vissa tidpunkter eller alla kanaler men tillsammans med er.

Språk är nyckeln

Hos Senzum så har vi många språkkompetenser, framförallt med förankring i Norden men vi har även fler att erbjuda tack vare våra medarbetare, helt baserat på era önskemål.

Servicenivåer

Tillgänglighet

Effektivitet

Kompetens

Kontakta oss

Följ oss