Kundservice i sociala medier

Idag finns alla i sociala medier, både dina befintliga kunder och dina framtida kunder. Alla vill snabbt och enkelt få hjälp och det medan vi är i farten, på väg till nästa möte eller dagishämtning. Kunden förväntar sig lika kompetent, proaktiv och heltäckande hjälp i alla kanaler men i de sociala något snabbare.
I de sociala kanalerna möter vi kunderna i deras vardag. Det är här vi skapar och utvecklar relationer ännu mer! Lite mer personliga, lite kortare kanske men lika härliga.
Vi rekommenderar att de sociala kanalerna besvaras av de som är proffs på kundmötet, Kundservice. Då får kunden snabba svar med rätt tonalitet och rätt avdelning äger kundkommunikationen fullt ut.  

Vi har både lokal och internationell erfarenhet. 
Vi gillar sociala kanaler och har lång erfarenhet av på flera olika språk och marknader. Vi skapar personliga dialoger för långsiktiga relationer. 
Sociala medier består idag av många olika plattformar. Vi kan de flesta som bland annat Facebook, Instagram, Trustpilot och andra världstäckande forum.

Vi har mer än bara kompetens kring hur man ökar engagemang och håller god dialog med kunderna. Vi vet även hur du bäst drar nytta av den statistik och data som finns för att skapa ännu bättre kundupplevelser.

Det här låter intressant! Jag vill veta mer.