Molntjänster

Det är en fröjd att få hjälpa företag att ta nästa steg i sin kommunikation med omvärlden. Vi har valt att alliera oss med det som vi anser är det bästa som marknaden kan erbjuda, vilket kommer att vara vår stående fokus över tid.

Idag är vi en certifierad Elite Partner till Interactive Intelligence som fortsatt vinner stor marknaden i Norden och globalt.

För alla företag som på allvar vill konkurrera med kundservice som vapen, så är Interactive Intelligence kontakt-center system absolut värt att titta närmre på. Det är ju faktiskt ingen slump att systemet på nytt blivit prisbelönat som Europas bästa – baserat på användarnas utlåtande.

När Gartner förutspår hur vårt samhälle kommer att se ut framgent så pekar de ut att videoteknologi kommer finnas som en central del.

Vi är en Premium Partner till Vidyo som idag gör video med en ny patenterad teknik som möjliggör både lägre kostnader, bättre bildkvalitet och större säkerhet för företag. För oss känns det otroligt kittlande att guida företag i denna kommande utveckling, oavsett om det avser traditionella videokonferenser, integrerad video-kundservice, video för läkarvård eller andra samhällsreglerande beteenden.

 

Hur tråkigt kan inte ärenderegistrering vara? Varför inte låta företag njuta av en roligare ärendehantering där ”gamification” får vara en del i detta. Vi syftar på ett exempel som gör att Freshdesk ärendehanteringssystem faktiskt är roligare än traditionella. Medarbetare får utmärkelser och belöningar efter de kriterier Du själv sätter upp i systemet. Vidare finns flera läckra self service funktioner som gör skillnad i resursförbrukning och automatisering för hela företaget.

Som Auktoriserad Återförsäljare i Norden kan vi bidra med vår erfarenhet inom support- och ärendehantering och genom detta också hjälpa er att komma igång med ett världsledande och förhållandevis superbilligt system. Välkommen till roligare ärendehantering! 

 

 

Våra tjänster i detalj