Kundservicemedarbetare inför Europaparlamentsvalet 26 maj 2019


Senzum AB
är företagens partner inom kommunikation och kundservice. Vi hjälper Nordens största organisationer med outsourcing inom kundservicetjänster och teknisk support. Vi hjälper också företag som vill utveckla sin interna organisation genom molnbaserade system inom videomöten, contact-center och ärendehantering. Vidare erbjuder vi vår 20-åriga kunskap som konsulthjälp till organisationer som vill höja kvaliteten och effektivera verksamheten. Oavsett strategival så har vi möjlighet att stärka bolag i sin kommunikation med omvärlden, genom den vassaste kompetensen på marknaden. Våra två kontor återfinns i Linköping och Malaga.
Läs mer på www.senzum.com.

 

Kundservicemedarbetare inför Europaparlamentsvalet 26 maj 2019.

Senzum ska, på uppdrag av Valmyndigheten, bistå allmänheten med material och information gällande Europaparlamentsvalet 2019. Valmyndigheten är central valmyndighet för hela landet och har som uppgift att planera och genomföra val och folkomröstningar.

 

Arbetsuppgifter

Med hög servicekänsla svarar du på inkommande mail, sociala medier och telefonsamtal för att lösa individens frågor och ärenden på bästa sätt. Du motiveras av att personen ska få en positiv upplevelse av att ha kommunicerat med just dig.
I Senzum arbetar man nära sina uppdragsgivare och försöker överträffa deras förväntningar, din servicekänsla och kvalitetsmedvetenhet är därför viktig för oss.

Personliga egenskaper och erfarenhet

Du ska vara en skicklig kommunikatör vilket innebär att du ska kunna förmedla och presentera information på ett professionellt sätt.
Helt avgörande är att du har ett gott omdöme och är bra på att samarbeta och enkelt kan skapa relationer, både med individer som kontaktar oss och dina kollegor i teamet.

Vi vill att du har lägst gymnasieutbildning eller motsvarande. Vi vill också att du har goda kunskaper i det svenska och engelska språket.

Senzum värdesätter mångfald. Vi ser gärna en blandning gällande kön, ålder, språkkunskaper och nationalitet. Därför kan detta ge företräde vid tillsättning av denna anställning, vid i huvudsak lika meriter i övrigt.

Utbildning

Initial Utbildning för tjänsten kommer att hållas av uppdragsgivaren Valmyndigheten på plats i Senzums nybyggda lokaler i Mjärdevi Linköping. Utöver kundspecifik utbildning kommer du även få Senzums introduktionsutbildning så att du känner dig trygg på din nya arbetsplats. All utbildning är naturligtvis betald.

Anställning

Anställningen är en 832-anställing (timanställning) med fast timlön enligt kollektivavtal under perioden april - juni 2019.

GDPR- Information om och samtycke till behandling av personuppgifter

Tack för att du väljer att söka jobb hos Senzum AB. När du söker jobb väljer du själv vilka personuppgifter du vill lämna i din ansökan.

Senzum AB- org.nr. 556467–4561

Genom att du skickar in dina uppgifter godkänner du att Senzum AB samlar in och i övrigt behandlar dina personuppgifter, vi kommer att behandla personuppgifterna i enlighet med den svenska personuppgiftslagen (GDPR) och annan tillämplig lagstiftning.
När du skickar in dina uppgifter bekräftar du samtidigt att Senzum AB dessförinnan informerat dig om behandlingen av dina personuppgifter.
Om du väljer att ta en anställning hos Senzum AB behöver du lämna personuppgifter för Senzum AB skall uppfylla krav i anställningsavtal, lagar och kollektivavtal.

Informationen du valt att skicka in till oss kommer att raderas per automatik från vår mailbox 12 månader efter vi mottagit din ansökan.


Kontaktperson

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Alexandra Linder HR/Adm Assistant alexandra.linder@senzum.com

Ansök

Skicka in din ansökan redan idag till rekrytering@senzum.com då urval och tillsättning kommer att ske löpande.