Student till extraarbete inom läkemedelsbranschen


Senzum AB
 är företagens partner inom kommunikation och kundservice. Vi hjälper Nordens största organisationer med outsourcing inom kundservicetjänster och teknisk support. Vi hjälper också företag som vill utveckla sin interna organisation genom molnbaserade system inom videomöten, contact-center och ärendehantering. Vidare erbjuder vi vår 20-åriga kunskap som konsulthjälp till organisationer som vill höja kvaliteten och effektivera verksamheten. Oavsett strategival så har vi möjlighet att stärka bolag i sin kommunikation med omvärlden, genom den vassaste kompetensen på marknaden.  Våra två kontor återfinns i Linköping och Malaga.
Läs mer på www.senzum.com.

 

Är du en av våra nya kundtjänstmedarbetare och student?

Arbetsuppgifter

Senzum AB har sedan 2010 (då apoteksmonopolet släpptes) levererat kundservicetjänster åt ett apoteksföretag som säljer läkemedel på distans genom att tillhandahålla användarvänliga och effektiva tjänster samt säkra och punktliga leveranser.
Med hög servicekänsla svarar du på inkommande mail och telefonsamtal för att lösa kundens frågor och funderingar på bästa sätt. Du motiveras av att kunden ska få en positiv upplevelse av att ha kommunicerat med just dig.

Kvalifikationer och personliga egenskaper

Du har minst 2 års studier kvar på högskola- eller universitetsnivå. Vi ser gärna att du är lösningsorienterad som person och alltid har en positiv inställning till din omgivning. Du är utöver detta utåtriktad, självständig, flexibel och målmedveten.

Anställning

Tjänsterna är vid behov och på en timanställning räkna med att du kan jobba 4-16 timmar/vecka. Vi ser att tjänsterna går väl att kombinera med studier.

GDPR- Information om och samtycke till behandling av personuppgifter

När du söker jobb väljer du själv vilka personuppgifter du vill lämna i din ansökan.
Senzum AB- org.nr. 556467-4561

Genom att du skickar in dina uppgifter godkänner du att Senzum AB samlar in och i övrigt behandlar dina personuppgifter, vi kommer att behandla personuppgifterna i enlighet med den svenska personuppgiftslagen (GDPR) och annan tillämplig lagstiftning.
När du skickar in dina uppgifter bekräftar du samtidigt att Senzum AB dessförinnan informerat dig om behandlingen av dina personuppgifter.
Om du väljer att ta en anställning hos Senzum AB behöver du lämna personuppgifter för Senzum AB skall uppfylla krav i anställningsavtal, lagar och kollektivavtal.

Informationen du valt att skicka in till oss kommer att raderas per automatik från vår mailbox 12 månader efter vi mottagit din ansökan.


Kontaktperson

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Alexandra Linder HR-ansvarig på mobil 0721 41 37 07 alexandra.linder@senzum.com

Ansök

Skicka in din ansökan redan idag till rekrytering@senzum.com då urval och tillsättning kommer att ske löpande.