Kundtjänstmedarbetare till vårt kontor i Malaga

 

 

 

 

 

 

 

 


Senzum
 är företagens partner inom kommunikation och kundservice. Vi hjälper Nordens största organisationer med outsourcing inom kundservicetjänster och teknisk support. Vi hjälper också företag som vill utveckla sin interna organisation genom molnbaserade system inom videomöten, contact-center och ärendehantering. Vidare erbjuder vi vår 20-åriga kunskap som konsulthjälp till organisationer som vill höja kvaliteten och effektivera verksamheten. Oavsett strategival så har vi möjlighet att stärka bolag i sin kommunikation med omvärlden, genom den vassaste kompetensen på marknaden.  Våra två kontor återfinns i Linköping och Malaga. Läs mer på www.senzum.com.

 

 

Kundservicemedarbetare till vårt kontor i Malaga

 

Arbetsuppgifter

Just nu växer vi och söker dig som vill arbeta i ett av våra glada och kommunikativa projektteam inom E-handel på vårt fina kontor i Malaga.  I din vardag arbetar du med dina kollegor i teamet mot slutkunder i norden. Med hög servicekänsla svarar du på inkommande mail, socialmedier och telefonsamtal för att lösa kundens frågor gällande uppföljning av ordar, returer och övriga ärenden på bästa sätt. Du motiveras av att kunden ska få en positiv upplevelse av att ha kommunicerat med just dig.

Personliga egenskaper och erfarenhet

I Senzum arbetar man nära sina kunder och försöker överträffa deras förväntningar, din servicekänsla och kvalitetsmedvetenhet är därför viktig för oss.
Vi tror att just du kommer att trivas hos oss om du är driven, självgående, ansvarstagande, social och strukturerad.
Helt avgörande är att du är bra på att samarbeta och enkelt kan skapa relationer, både med kund och dina kollegor i teamet.

Vi vill att du har mycket goda kunskaper i det svenska och engelska språket. Vi sätter stort värde på flexibla medarbetare som vill utvecklas inom Senzum
Vi söker gärna dig som har erfarenhet och intresse av att arbeta med support, kundrelationer och problemlösning.
Har du dessutom erfarenhet av arbete inom e-handel eller sociala medier alternativt mejlhantering är det extra meriterande.

Anställning

Anställningen är på 100% med fast månadslön (heltid är 39 tim/vecka).
Arbetstiderna är varierande måndag till söndag inklusive kvällar och helger.

GDPR- Information om och samtycke till behandling av personuppgifter

Tack för att du väljer att söka jobb hos Senzum. När du söker jobb väljer du själv vilka personuppgifter du vill lämna i din ansökan.


Genom att du skickar in dina uppgifter godkänner du att Senzum samlar in och i övrigt behandlar dina personuppgifter, vi kommer att behandla personuppgifterna i enlighet med den EU personuppgiftslagen (GDPR) och annan tillämplig lagstiftning.
När du skickar in dina uppgifter bekräftar du samtidigt att Senzum dessförinnan informerat dig om behandlingen av dina personuppgifter.
Om du väljer att ta en anställning hos Senzum behöver du lämna personuppgifter för Senzum skall uppfylla krav i anställningsavtal, lagar och kollektivavtal.

Informationen du valt att skicka in till oss kommer att raderas per automatik från vår mailbox 12 månader efter vi mottagit din ansökan.


Kontaktperson

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Alexandra Linder HR-Ansvarig på mobil +46 72 141 37 07 alexandra.linder@senzum.com alternativt Martina Windborg Teamleader i Malaga på +34 661 299 883 martina.windborg@senzum.com


Ansök

Skicka in din ansökan redan idag till rekrytering@senzum.com  märk ansökan ”Malaga” då urval och tillsättning kommer att ske löpande. Sista ansökningsdag 2018-03-01.