Finsktalande kundtjänstmedarbetare till vårt kontor i Linköping


Senzum AB
är företagens partner inom kommunikation och kundservice. Vi hjälper Nordens största organisationer med outsourcing inom kundservicetjänster och teknisk support. Vi hjälper också företag som vill utveckla sin interna organisation genom molnbaserade system inom videomöten, contact-center och ärendehantering. Vidare erbjuder vi vår 20-åriga kunskap som konsulthjälp till organisationer som vill höja kvaliteten och effektivera verksamheten. Oavsett strategival så har vi möjlighet att stärka bolag i sin kommunikation med omvärlden, genom den vassaste kompetensen på marknaden. Våra två kontor återfinns i Linköping och Malaga.
Läs mer på www.senzum.com.

 

Finsktalande kundtjänstmedarbetare till vårt kontor i Linköping.

Vi behöver stärka upp vårt team och söker nu dig som pratar finska och brinner för kundservice och smartphones!

Arbetsuppgifter

Via diverse kommunikationskanaler (telefon, e-post, chatt etc.) hantera support till våra nordiska uppdragsgivare. I arbetsuppgifterna tillkommer en del administrativa uppgifter.

Personliga egenskaper och erfarenhet

I Senzum arbetar man nära sina kunder och försöker överträffa deras förväntningar, din servicekänsla och kvalitetsmedvetenhet är därför viktig för oss.
Vi tror att just du kommer att trivas hos oss om du är driven, självgående, ansvarstagande, social och strukturerad.
Helt avgörande är att du är bra på att samarbeta och enkelt kan skapa relationer, både med kund och dina kollegor i teamet.

Vi vill att du har mycket goda kunskaper i både tal och skrift i svenska, engelska och finska. Vi sätter stort värde på flexibla medarbetare som vill utvecklas inom Senzum.
Vi söker gärna dig som har erfarenhet och intresse av att arbeta med support, kundrelationer och problemlösning.
Har du dessutom erfarenhet av arbete inom teknik och smartphones är det extra meriterande.

Anställning

Heltid 100%
Månadslön

GDPR- Information om och samtycke till behandling av personuppgifter

Tack för att du väljer att söka jobb hos Senzum. När du söker jobb väljer du själv vilka personuppgifter du vill lämna i din ansökan.

Senzum AB- org.nr. 556467–4561

Genom att du skickar in dina uppgifter godkänner du att Senzum AB samlar in och i övrigt behandlar dina personuppgifter, vi kommer att behandla personuppgifterna i enlighet med den svenska personuppgiftslagen (GDPR) och annan tillämplig lagstiftning.
När du skickar in dina uppgifter bekräftar du samtidigt att Senzum AB dessförinnan informerat dig om behandlingen av dina personuppgifter.
Om du väljer att ta en anställning hos Senzum AB behöver du lämna personuppgifter för Senzum AB skall uppfylla krav i anställningsavtal, lagar och kollektivavtal.

Informationen du valt att skicka in till oss kommer att raderas per automatik från vår mailbox 12 månader efter vi mottagit din ansökan.


Kontaktperson

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Alexandra Linder HR-ansvarig alexandra.linder@senzum.com

Ansök

Skicka in din ansökan redan idag till rekrytering@senzum.com då urval och tillsättning kommer att ske löpande.