Molnbaserat ärendehanteringssystem som ger effektivare kundservice.

Fler än 150 000 företag världen över använder Freshdesk för sin hantering av kundservice.


Varför behöver ni Freshdesk?

Freshdesk är en lättanvänd och flexibel lösning för helpdesk och kundservice som hjälper er att få ordning och reda på er ärendehantering.

Ni kommer att kunna hantera ärenden effektivt, oavsett om de inkommer via e-post, er hemsida, telefon, chatt, era mobila appar, Facebook eller Twitter. Dessutom kan ni enkelt skapa en användarvänlig självserviceportal med FAQ:er, diskussionsforum etc.

Sammanfattningsvis; Freshdesk hjälper er att öka kundnöjdheten och gör ert arbete kring kundservice mer effektivt och överskådligt. Dessutom får ni utförlig statistik och rapporter över hur ni möter era uppsatta KPI:er, ärendevolymer och mycket annat.

Passar Freshdesk in i vår verksamhet?

Om ni arbetar med ärendehantering i en support eller kundtjänst och ni vill att er kundservice ska resultera i en positiv kundupplevelse och mer nöjda och lojala kunder — då är Freshdesk någonting för er!

Här är hur några av kunderna uttrycker fördelarna med Freshdesk:

  • Det är enkelt att komma igång, lära sig och anvvända.
  • Konfigurerbara processer, baserade på våra behov.
  • Fantastiskt bra automatiseringsfunktioner.
  • Det är enkelt att skapa FAQ:er och moderera användarforum.
  • Våra agenter blir extra sporrade av tävlingsmomenten vi skapar och mäter med olika interna mål.
  • Mycket prisvärt och funktionellt.

Arbeta effektivt runt ärenden

Freshdesk organiserar effektivt arbetet för hela kundserviceorganisationen. Varje fråga som skickas till er blir automatiskt ett nytt ärende i systemet.

Kategorisering, prioritering och tilldelning av ärenden sker enkelt inom systemet, antingen med automatiseringar eller manuellt av agenten.

Freshdesk håller koll på om flera agenter är inne och läser eller besvarar samma ärende och berättar det för agenten så att det inte finns en risk att olika personer svarar olika saker i samma ärende och det är enkelt att följa konversationerna som sker mellan kund och kundservice.

Stöd för mobila enheter

Det finns anpassade appar för Android och iPhone som förenklar hanteringen när ni ska hjälpa era kunder. Även när man inte är på kontoret och framför en dator.

Hantera ärendet på samma sätt som ni skulle ha gjort vid en dator. Ändra, svara, uppdatera, chatta med mera.

Hela plattformen är dessutom byggd i HTML5 och är mobilanpassad vilket gör att er kundservice är åtkomligt från nästan vilken enhet som helst, varsom helst ifrån.

Omnichannel support

Freshdesk gör att man kan samla all kundkommunikation på ett ställe — era kunder kan alltid få hjälp oavsett när de behöver eller via vilken kanal de vill nå er.

Ni kan ta emot ärenden från olika mailboxar, via Facebook eller Twitter, genom formulär på er hemsida, diskussionsforum, via era mobila appar, telefon eller chatt som ni enkelt installerar på er egen hemsida.

Omfattande statistik och rapporter

I Freshdesk finns många olika typer av rapporter som hjälper er att sätta tydliga mål och följa upp dem.

Ni kan mäta hur er kundservice presterar på en mängd olika sätt; från enskild medarbetare till kundtjänsten som helhet. En detaljerad analys av alla aspekter av er kundservice, t.ex. svarstider, ärendevolymer, hur många meddelanden som skickas per ärende, kundnöjdhet etc, hjälper er att analysera svagheter och problem och även följa upp och mäta olika förbättringar och åtgärder ni  gör.

Integrera mera

Det finns redan tusentals olika appar färdiga för användning mot Freshdesk och det finns även möjligheter att skapa egna eller göra anpassningar mot Freshdesk API.

Några exempel är synkronisering av kundkontakter och kalendrar, integration av dokument på Google Drive och OneDrive, med flera.

Det går också att låta agenterna logga in i Freshdesk med hjälp av sitt konto från t.ex. Google Apps, Office365 eller andra tjänster, så slipper användaren hålla reda på flera användarnamn och lösenord.


Priser

Välj den prisplan som passar er.
SPROUT BLOSSOM GARDEN ESTATE FOREST

$0

för obegränsat antal agenter

$15

per agent och månad, vid årsvis betalning

$29

per agent och månad, vid årsvis betalning

$49

per agent och månad, vid årsvis betalning.
Denna nivå är mest populär

$109

per agent och månad, vid årsvis betalning
Jämförelse mellan de olika nivåerna hittar ni här.

Senzum och Freshworks

Senzum är en lokal partner till Freshworks vilket ger oss möjligheter att:

  • Hjälpa er med att besvara frågor om produkten
  • Arrangera demo-tillfällen.
  • Implementera, konfigurera, utbilda och supportera.
  • Ge er våra inspel på olika lösningar baserat på den kunskap vi har.

Jag vill veta mer!